Tehnopolis Podcast: Ima li Tehnopolisa posle Trampa?

Na raskrsnici Applea i profesionalaca, SMS-a i interneta, američkih izbora i tehnologije, društvenih mreža i medija, iPhoneovih ličnosti.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 17.11.2016.

13:48

Tehnopolis Podcast: Ima li Tehnopolisa posle Trampa?
Foto: B92

Razgovarali smo o poziciji u kojoj se nalazi novi MacBook Pro modeli, konkurenciji i Mac Prou kao ilustraciji Appleovog odnosa prema profesionalnim korisnicima.

Aleksandar je testirao WhatsApp video pozive, mogućnost koja bi korisnike trebalo da zadrži u okrilju ovog servisa za komunikaciju, još jednom u nizu servisa koji se bore za vaše društvene krugove. Dok traje trka za preuzimanje SMS-a, bavimo se interoperabilnošću servisa za razmenu poruka na internetu, međusobnoj nesaradnji i budućnosti komunikacije.

Američki izbori stavili su tehnologiju i društvene mreže u fokus kao nikada do sada, razgovarali smo o odnosu tradicionalnih i online/društvenih medija u izbornoj trci, kako će tehnološki pejzaž izgledati sa Trampom na čelu SAD, kako su društvene mreže prestale da budu samo mreže i postali nova generacija medija.

Ovu epizodu zavrašavamo otvaranjem teme za sledeću. Ivan je testirao iPhone 7, a Aleksandar pitao ono što ga najviše zanima. Kamera, nepostojeći audio ulaz i novo dugme uvertira su za priču o novim modelima u sledećoj epizodi, za koju dodajemo i 7 Plus. Hvala na slušanju!

iPhone 7 i 7 Plus na test ustupli Sistem:i, Apple Solution Expert.

Snimljeno u četvrtak, 17.11.2016.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: