Samsung službeno objavio Android 7.0 Galaxy Beta Program

Tokom Galaxy Beta Program razdoblja korisnici će moći da isprobaju Android 7.0 Nougat preko Samsungovog najnovijeg korisničkog interfejsa .

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 13.11.2016.

13:07

Samsung službeno objavio Android 7.0 Galaxy Beta Program
Foto: Screenshot

Samsung je službeno objavio Android 7.0 'Galaxy Beta Program' za korisnike Galaxy S7 i S7 edge telefona. Program je već neko vreme dostupan u Južnoj Koreji, a sada je otvoren i za korisnike u Americi i Velikoj Britaniji. Programu će se uskoro moći priključiti i korisnici u Kini.

Kompanija ističe da se aplikanti u beta programu trenutno prihvataju na način "ko se prvi prijavi". Tokom Galaxy Beta Program razdoblja korisnici će moći da isprobaju Android 7.0 Nougat preko Samsungovog najnovijeg korisničkog interfejsa, gde je moguće ostaviti i povratne informacije o performansima, sigurnosti i upotrebljivosti.

Pogram nije dostupan za Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition i Galaxy S7 edge Injustice Edition modele. Više detalja o Android 7.0 Galaxy Beta programu možete naći ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: