Instagram potvrdio da uvodi veliku novost

Instagram je potvrdio kako radi na novoj opciji unutar aplikacije. Radi se o live video opciji po uzoru na Facebook na kojem je ovaj novitet veoma dobro prihvaćen.

Tehnopolis

Izvor: hr.n1

Subota, 12.11.2016.

13:55

Instagram potvrdio da uvodi veliku novost
Foto: Screenshot

''Live prenos je vrlo uzbudljiva novost za nas. Mislim da to može pojačati efekat onoga što radimo'', rekao je Kevin Sistrom CEO Instagrama. ''Na primer ako volimo neku osobu, live stream je odlična opcija koja vas može zbližiti''.

Sistrom nije govorio o detaljima live videa niti o datumu kada bi ova opcija trebalo da postane dostupna. Međutim prema nekim screenshotovima koji su procurili u javnost može se zaključiti da će se ova opcija pojaviti na vrhu news feeda i bitće označena crvenom bojom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: