OnePlus priprema jedan od najbržih telefona na svetu

Nadograđena verzija smartfona OnePlus 3 radiće na Snapdragonu 821 i imati 6GB RAM-a, tako da bi ovo mogao da bude jedan od najbržih, ako ne i najbrži pametan telefon.

Tehnopolis

Izvor: zimo.dnevnik.hr

Petak, 11.11.2016.

16:20

OnePlus priprema jedan od najbržih telefona na svetu
Foto: Screenshot / ilustracija

OnePlus 3, brz pametni telefon koji je predstavljen u junu ove godine, osvojio je korisnike odličnom kombinacijom kvaliteta i cene koja na evropskom tržištu iznosi 399 evra.

Ovaj smartfon ima ekran dijagonale 5,5 inča (Full HD rezolucija), procesor Snapdragon 820, 6GB RAM-a i 64GB prostora za skladištenej podataka, a do kraja godine trebalo bi da bude spredstavljen još jači smartfon.

Da kompanija nešto sprema najavio je Qualcomm na Twitteru, napomenuvši da će 'novitet iz OnePlusa' pokretati dolazeći procesor Snapdragon 821.

Dodatne informacije nisu objavljene, ali prema navodima više izvora, OnePlus bi uskoro trebalo da predstavi nadograđeni model telefona OnePlus 3 – 3T koji bi trebalo da ima isto ili slično kućište i ekran, a najveća novost trebalo bi da bude upravo snažniji procesor.

Snažniji OnePlus 3 na tržištu bi trebalo da se pojavi uoči Božića i praznične šoping groznice, kada će veliki broj ljudi sebi ili kao poklon drugima kupovati upravo pametne telefone.

S obzirom na sve veću popularnost ovog brenda, odlične performanse i cenu koja je povoljnija u odnosu na mobilne telefone sličnih performansi, OnePlus očekuje veliku potražnju za njihovim novim modelom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: