Da li Dell ipak ima "keca u rukavu"? (FOTO)

Evan Blas, čovek koji prvi dobija procurele fotografije telefona u pripremi, ovog puta je sa javnošću podelio slike uređaja na kom navodno radi Dell.

Tehnopolis

Izvor: techtimes.com

Ponedeljak, 07.11.2016.

09:56

Da li Dell ipak ima
Foto: Gettyimages

Reč je o telefonu koji je zasnovan na Windows platformi na kom je radila kompanija Dell. Međutim, oni su svojevremeno saopštili da su odustali od lansiranja telefona.

Ipak, sada je u fokusu glasina o Intel x86 procesoru koji je navodno bio planiran za Dell telefon, a koji je kako se očekuje, najmoćniji procesor unutar nekog uređaja u istoriji mobilnih telefona. Još se spekuliše o tome zašto Dell ideja nije zaživela, ali je najverovatnije doprinelo to što je Intel ukinuo low-end segment tokom restruktuiranja kompanije u maju. Tako je ta kompanija zaustavila proizvodnju Intel Atom procesora za mobilne uređaje.

Evan Blas, međutim, piše da je Dell telefon “mnogo više od koncepta” i da će se o njemu još čuti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: