No.1 konačno predstavio svoju pametnu narukvicu

Nakon što su predstavili mnoštvo pametnih telefona i pametnih satova, No.1 je predstavio i pametnu narukvicu.

Tehnopolis

Izvor: zimo.dnevnik.hr

Nedelja, 06.11.2016.

08:15

No.1 konačno predstavio svoju pametnu narukvicu

No.1 je jedna od onih kompanija koja se kreće za sloganom “move fast and break things”. Iako je ovo poznato iz Facebooka, čini se kako je ovo i moto kompanije No.1. Naime, nakon što su predstavili nekoliko modela pametnih telefona i pametnih satova, većinom niskobudžetnih, kompanija je odlučila da otvori još jedan segment poslovanja, a to su pametne narukvice.

Ove narukvice danas su od velike koristi, prvenstveno radi jednostavnosti korišćenja — sve što treba jeste staviti je na zglob ruke.

Smartband F1 pametna je narukvica namenjena sportistima, no mogu je koristiti svi, pa tako ovaj uređaj možete koristiti prilikom plivanja, što znači da je vodootporan, kao i otporan na prašinu, a pomoću njega možete prikupljati podatke poput otkucaja vašeg srca, broj pređenih koraka, pratiti koliko dobro spavate, a narukvica će vas podsećati i ukoliko predugo sedite.

Ovim gadgetom nećete morati razmišljati o bateriji, jer za samo sat punjenja Smartband F1 može izdržati i do 100 dana bez ponovnog punjenja, što je za svaku pohvalu.

Što se tiče samog uređaja, on je izrađen od OLED HD ‘soft light’ ekrana veličine 0.91 inča na prednjoj strani gde vam se prikazuju osnovne informacije, te remena.

Osim svega pre spomenutog, ovaj uređaj prikazuje i pozive i SMS poruke s vašeg pametnog telefona, naravno ukoliko je spojen preko Bluetootha, što ponekad zna biti od velike koristi, npr. ako ste u bučnoj prostoriji i neko vas zove na telefon te ne čujete zvonjavu, Smartband F1 će na svom ekranu prikazati da vas neko zove, te će to dodatno popratiti vibracijom što ćete svakako osetiti na vašem zglobu ruke.

Uređaj je kompatibilan s uređajima kojim imaju instaliran iOS 8.0 te na više, te Android 4.0 te više.

Pogledajte kako izgleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: