Nokia 301 zaustavila metak i spasla život vlasniku?

Nokijini stari mobilni telefoni već dugo su razlog za šalu zbog njihove čvrstoće, ali jednom muškarcu iz Avganistana je uređaj ove kompanije najverovatnije spasao život.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 08.10.2016.

16:25

Nokia 301 zaustavila metak i spasla život vlasniku?

Foto: Iain Farrell / Flickr.com

Ranije se govorilo da Nokijini mobilni telefoni mogu da probiju zid i prežive pad sa solitera, a slične šale izazivale su osmeh na licima ljudi širom sveta.

Ipak, iz Avganistana stiže vest koja nije šala - Nokia 301 navodno je spasla život muškarcu nakon što je zaustavila metak.

Fotografiju smartfona s metkom u zadnjem delu je na Twitteru objavio Piter Skilman. Korisnici društvene mreže su bili sumnjičavi, ali Skilman tvrdi da je reč o istinitoj priči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: