Apple na proleće predstavlja tri nova iPad Pro tableta?

Kompanija Apple planira da narednegodine predstavi dve standardne verzije tablet računara iPad Pro, kao i jednu minijaturnu verziju istog tipa uređaja.

Tehnopolis

Izvor: The Verge

Utorak, 04.10.2016.

09:20

Apple na proleće predstavlja tri nova iPad Pro tableta?
Foto: Screenshot

Prema pisanju japanskog bloga Macotakara, Apple će predstaviti iPad Pro mini od7.9-inča, na kojem će se nalaziti četiri zvučnika i Smart Connector port kakav se već može videti na sadašnjim modelima.

Model od 10.1 inča imaće kameru od 12 MP i bolji True Tone flash, ali se ovi podaci kose sa navodima pouzdanog Apple analitičara Ming Či-Kuoa, koji kaže da su na putu uređaji od 10.5-inča.

Macotakara piše da će 12.9-inčni iPad Pro 2 takođe imati kameru od 12MP i True Tone flash, kao i da će zadržati ulaz za slušalice, ali osim toga nisu navedene nikakve druge informacije.

Naravno, treba uzeti u obzir da je reč ipak o glasinama, tako da tek ostaje da se vidi kakve će specifikacije novi uređaji zaista imati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: