Procurile specifikacije Google Pixel i Pixel XL telefona

Sajtovi Bell Canada i TELUS objavili su fotografije telefona za koje tvrde da su Google Pixel i Pixel XL, a onda je jedan prodajni sajt objavio i punu specifikaciju ovih uređaja.

Tehnopolis

Izvor: androidheadlines.com

Ponedeljak, 03.10.2016.

10:40

Procurile specifikacije Google Pixel i Pixel XL telefona

Iako ovi podaci još nemaju zvaničnu potvrdu Googlea, informacije su najverovatnije verodostojne.

Sajt Carphone Warehouse piše da će Google ponuditi specijalne maske za ove telefone, na sličan način kao što je omogućavao personalizovane maske za Nexus 6, Nexus 5X i Nexus 6P.

Pixel će biti opremljen 5-inčnim Amoled Full HD ekranom, Qualcomm Snapdragon 821 procesorom uparenim sa 4GB RAM-a i kamerama od 12,3 MP pozadi i 8 MP spreda. Ekran je zaštićen Gorilla Glass 4 i ima gustinu piksela od 441 ppi. Kao što je i očekivano, pokreće ga Android 7.1 Nougat.

Baterija će imati kapacitet od 2,770 mAh, a telefon će moći da se kupi u verzijama od 32 GB i 128 GB. Prema Carphone Warehouse, Google po prvi put nudi i proširenje skladišnog prostora za 256 GB.

Za razliku od novog iPhonea, Pixel će zadržati izlaz za slušalice od 3,5 mm.

Pixel XL imaće slične specifikacije kao Pixel, s tim što će njegov ekran imati 5,5 inča i Quad HD rezoluciju gustine piksela 534 ppi.

Baterija će takođe imati veći kapacitet 3,450 mAh.

Naravno, još je rano za predviđanje cena, ali ćemo verovatno saznati nešto više o tome već sutra, kada će Google i zvanično predstaviti nove uređaje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: