Samsung zamenio 57 odsto Galaxy Note 7 uređaja u Evropi

Južnokorejska kompanija Samsung potvrdila je da je u Evropi do sada zamenjeno 57 odsto Galaxy Note 7 uređaja od kako je započeta ta akcija zbog problema sa baterijama koje su u nekoliko slučajeva registrovanih u svetu eksplodirale prilikom punjenja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 29.09.2016.

12:10

Samsung zamenio 57 odsto Galaxy Note 7 uređaja u Evropi
Tanjug / AP Photo/Richard Drew

"Od 19. septembra, 90 odsto korisnika Galaxy Note 7 koji su zamenili svoje uređaje širom Evrope odabralo je da uzme zamenski Galaxy Note7, dok je tri procenta odabralo neki drugi Samsung Galaxy telefon", navodi se u saopštenju predstavništva Samsunga u Beogradu.

Kompanija je tokom akcije zamene sve vreme apelovala na sve vlasnike Galaxy Note 7 telefona u Evropi da ugase svoje uređaje i zamene ih kroz aktuelni Samsungov program zamene. Na osnovu trenda zamene uređaja, predviđa se da će se program u Evropi završiti početkom oktobra. Samim tim, u Samsungu predviđaju da će prodaja Galaxy Note 7 telefona u Evropi krenuti od 28. oktobra, pod uslovom da se program zamene završi u potpunosti.

"Naša poruka da je bezbednost najvažnija je stigla do vlasnika Galaxy Note 7 telefona, koji čine pravu stvar zamenom svojih uređaja za nove“, rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija u kompaniji Samsung za SEAD region.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: