Naslednik "desetke": Objavljen render pametnog telefona HTC Bolt

Prema trenutnim glasinama i pisanju portala The Verge, tajvanska kompanija HTC mogla bi uskoro da predstavi uređaj pod nazivom Bolt.

Tehnopolis

Izvor: klix.ba

Nedelja, 25.09.2016.

08:25

Naslednik

Foto: TechStage / Flickr.com Tviteraš Evan Blas, koji je poznat kao pouzdan izvor informacija o još nezvaničnim projektima svetskih proizvođača pametnih telefona, objavio je render uređaja koji neodoljivo podseća na HTC 10, ali sa nekoliko važnih razlika.

Redner ne otkriva postojanje 3,5-milimetarskog ulaza za slušalice, a prema pisanju The Vergea, HTC je odlučio da sve 'sabije' na jedan USB-C slot, koji bi služio i za punjenje i za slušalice. Identičan potez napravio je Apple, pa se mnogi nadaju da se tako nešto neće ponoviti na polju Androida.

Dok korisnici čekaju na odgovor, ono što je sigurno je da će novi uređaj imaju slično telo kao HTC 10, ali sa repozicioniranim blicem i laserom za fokusiranje, kao i repozicioniranom prednjom kamerom.

Nisu poznate dimenzije uređaja, ni specifikacije, tako da nije moguće zaključiti da li je reč o nadogradnji tj. boljoj "desetci" ili je reč o manjoj verziji HTC-ovog vodećeg modela. Takođe, nepotvrđene informacije govore da će HTC svoj novi uređaj predstaviti 18. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: