VoxxedDays Belgrade: Dođite na najinspirativniju IT konferenciju

Za pasionirane programere, startapere, IT biznismene i one koji tehnologiju doživljavaju kao istinski zanimljivu, od 28. do 30. septembra održaće se VoxxedDays Belgrade konferencija , najveći i najinspirativniji IT događaj u regionu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 20.09.2016.

17:00

VoxxedDays Belgrade: Dođite na najinspirativniju IT konferenciju

Program konferencije okuplja preko 80 govornika iz renomiranih svetskih kompanija , a posetioci će moći da biraju između četiri paralelne trake, od kojih su tri rezervisane za tehnološke a jedna za IT biznis teme.

Zbog ogromnog interesovanja karte su već sada na izmaku!

Nakon što je prošle godine proglašena za najkreativniji i najbrojniji Voxxed događa j, organizatori ovogodišnje VoxxedDays Belgrade konferencije učinili su sve da nadmaše prošlogodišnji uspeh.

Tako će ove godine jedino BelExpo centar biti dovoljno veliki da ugosti sve zainteresovane da čuju velika imena poput Scott Amyxa i Amir Golana (Amazon ), kao i profesionalci iz Googlea, JetBrainsa, Atlassiana, RedHata, Pivotala, CloudBeesa, Yammera, IBMa, Zalandoa, Ustreama.

Ukoliko želite da saznate o brojnim aktuelnim IT trendovima, zadovoljite radoznalost, steknete važna poznastva, a uz to se i zabavite na kreativnim druženjima nakon predavanja, ne propustite šansu da dođete do jedne od poslednjih 75 karata za VoxxedDays Belgrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: