Tim Kuk nagovestio dolazak novog MacBooka

U emailu koji je direktor Applea Tim Kuk poslao kupcu može se naslutiti da kompanija radi na novom MacBooku.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 14.09.2016.

08:37

Tim Kuk nagovestio dolazak novog MacBooka
Foto: YouTube Screenshot

Zaljubljenici u Appleove uređaje su se nadali da će kompanija iz Kupertina na nedavno održanom događaju uz novi iPhone predstaviti i novi MacBook, ali se to nije dogodilo. Međutim, moguće je da na novi laptop nećemo morati dugo da čekamo.

Jedan od posetilaca stranice MacRoumors je poslao email Kuku i izrazio je razočaranje zbog manjka vesti o novom Macu, a pitao je i da li se kompanija "udaljava" od Mac linije. Uskoro je dobio odgovor, a Kuk je napisao da "voli Mac", kao i da mu je kompanija "veoma posvećena" te da korisnik prati sledeća dešavanja.

Dolazak novog Maca je neizbežan, ali, pitanje je kada će se to dogoditi. Najnovije informacije govore da bi novi MacBook Pro i MacBook Air sa USB-C portovima mogli ugledati svetlo dana već u oktobru, kao i da kompanija radi na poboljšanim iMac modelima sa novim AMD grafičkim čipovima.

Spekuliše se da će novi MacBook Pro biti tanji od aktuelnog i da će imati OLED touch traku iznad tastature, koja će sadržavati neke funkcije. Takođe, govori se i o integrisanoj Touch ID tehnologiji, koja će omogućiti brzo logovanje skeniranjem otiska prsta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: