GoPro uskoro predstavlja dron Karma

Kompanija GoPro ponovo ima problema s čuvanjem svojih nadolazećih uređaja u tajnosti, a nedavno je otkriveno da radi na sopstvenom dronu. Potom je usledila i zvanična najava predstavljanja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 06.09.2016.

14:02

GoPro uskoro predstavlja dron Karma
Foto: YouTube Screenshot

Ranije su se pojavile informacije o kameri Hero5, a u traileru za animirani film "The Secret Life of Pets", koji je kompanija objavila na svom YouTube kanalu, pojavio se dron.

Kompanija je objavila fotografiju na internetu koja je uklonjena, a na nekoliko evropskih stranica kompanije se pojavio thumbnail.

Inače, na fotografiji je prikazan crni i beli quadcopter. Osim drona, objavljena je i fotografija prethodno nenajavljenog stabilizatora, koja je vodila na praznu stranicu.

Kompanija GoPro je najavila događaj za 19. septembar, na kojem će predstaviti svoj dron pod nazivom Karma, ali i kameru Hero5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: