EISA: Coolpad Torino najbolji telefon u kategoriji cena/kvalitet

Coolpad Torino je pobednik u kategoriji telefona sa najboljim odnosom cene i kvaliteta za 2016-2017, u izboru EISA Awards.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 25.08.2016.

11:20

EISA: Coolpad Torino najbolji telefon u kategoriji cena/kvalitet

Torino sa preporučenom maloprodajnom cenom od 199 evra nudi niz karakteristika iznad svoje cenovne klase - ekran od 5,5 inča, osmojezgarni Qualcomm Snapdragon MSM 8929 1,36GHz procesor, Adreno A405 GPU, 3GB RAM memorije i 16GB interne memorije, uz mogućnost nadogradnje micro SD karticom.

Tu su i napredni čitač otiska prstiju koji može biti programiran za 5 različitih prstiju i načina upotrebe i Dual space, koji je potpuno enkriptovan prostor na vašem telefonu i omogućava vam da imate virtuelni deo na istom telefonu, dva WhatsApp i dva Viber naloga, dva FB naloga.

Dual Space je nagrađen na ovogodišnje CES-u u Las Vegasu, kao najbezbednije rešenje za enkripciju telefona. Dual space vam omogućava da koristite drugi privatni profil, u formi virtuelnog uređaja, na istom telefonu. Ulogujte se na dual space pomoću otiska prsta i bezbedno primajte ili obavljajte pozive, čuvajte svoje privatne fotografije, video materijale, sadržaj ili dokumenta. Svi podaci na dual space-u su zaštićeni i ne može im se pristupiti iz eksternih izvora.

Coolpadov čitač otiska prstiju druge generacije može izvršavati različite zadatke, otključavanje, zaključavanje i pravljenje instant fotografija/selfija, možete snimiti razgovor ili pozvati bitan telefonski broj. Nova verzija čitača otiska prstiju kompanije Coolpad je veoma brza (samo 0,5s za reakciju) i može skenirati otisak prsta u svim pravcima.

Torino je opremljen glavnom kamerom od 13 megapiksela, spremnom za slikanje i noću, a na prednjoj strani telefona je selfi kamera od 5 megapiksela. Tu su opcije podešavanja balansa bele boje, ekspozicije, ISO, fokusa, kontrasta u PRO modu za prednu kameru, dok postoji niz "kozmetike" i za selfije.

Obe kamere imaju opcije auto fokus, f/2.2, zoom, LED blic (samo zadnja), geo tagovanje, detekcija lica, panorama, GIF, sound&shoot, Beauty mod, Pro mod, Night mod i 1080 fullHD snimanje.

Coolpad Torino ima Li-ion bateriju od 2500 mAh.

EISA Awards su među najprestižnijim međunarodnmi nagradama za proizvode iz oblasti tehnologije.

Organizacija European Imaging and Sound Association je jedinstvena asocijacija od gotovo 50 specijalizovanih časopisa iz 23 evropske zemlje, koja već 34 godine dodeljuje nagrade. Glasanje o najboljim ovogodišnjim proizvodima održano je u Hamburgu, gde su glavni i odgovorni urednici iz najuticajnijih evropskih magazina odabrali najbolje proizvode za ovu godinu u nekoliko kategorija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: