Koji mobilni je brži: Galaxy Note 7 ili iPhone 6S?

Na YouTube-u je osvanuo video na kojem se upoređuje brzina dva smartphonea – Galaxy Note 7 i iPhona 6S. Upoređeno je koliko brzo ova dva pametna telefona otvaraju više aplikacija, uključujući i igre.

Tehnopolis

Izvor: itechpost.com

Utorak, 23.08.2016.

15:26

Koji mobilni je brži: Galaxy Note 7 ili iPhone 6S?
Foto: YouTube Screenshot

Oba telefona su povezana na istu Wi-Fi mrežu, a u pozadini im nisu radile aplikacije.

Galaxy Note 7 je najnoviji Samsungov proizvod, dok je za Apple to iPhone 6S.

Video je podeljen na dva ekrana kako bi se video istovremeni rad Samsungovog i Apple telefona. Brzina je praćena preko štoperice, a na oba smartphonea su otvarane iste aplikacije.

Prva aplikacija koja je otvorena bila je Facebook, a zatim Twitter. Nakon toga, Note 7 je bio za nijansu brži od iPhonea 6S.

Međutim, kada je na oba telefona pokrenuta igra Asphalt Airborne 8, iPhone je preuzeo dominantno vođstvo.

Od tog trenutka, test brine se razvijao u korist Applea. iPhone 6S je uspeo da otvori sve aplikacije za minut i osam sekundi dok je Samsungovom telefonu trebalo minut i 22 sekunde.

Naredni test brzine odnosio se na ponovno otvaranje aplikacija.

iPhone sa tim nije imao nikakvih problema dok je Note 7 teže ponovo otvarao apikacije igara.

Appleov iPhone 6S završio je ceo test brzine za manje od jednog minuta i 45 sekundi, a Note 7 za nešto više od dva minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

135 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: