Meizu radi na telefonu sa zakrivljenim ekranom

Kineski proizvođač pametnih telefona Meizu, mogao bi da u (bliskoj) budućnosti objavi smartfon sa zakrivljenim ekranom. Ovu informaciju je objavio CEO kompanije, Bai Jongiang, tokom konferencije prilikom objave MX6 flegšipa.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 20.07.2016.

20:47

Meizu radi na telefonu sa zakrivljenim ekranom

Treba napomenuti da bi Meizu uređaj pod imenom Pro 7 (prikazan na fotografiji) navodno trebalo prvi da donese zakrivljeni ekran.

Jongiang i Li Nan (podpredsednik Meizu-a) su bili prisutni na konferenciji, na kojoj su diskutovali o budućim planovima kompanije Meizu. Iako su demantovali glasine da će kompanija objaviti laptop računar, kada su priupitani za objavu nosivih Meizu uređaja, nisu direktno negirali izjavu.

Jongiang očekuje da će Meizu MX6 bez problema ostvariti prodaju od preko milion jedinica.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: