Seagate predstavlja tri nova 10TB hard diska

Kompanija Seagate je predstavila tri nova hard diska, maksimalnog kapaciteta 10TB, a namenjeni su potrošačkoj publici. Hard diskovi su deo Guardian serije i nose nazive Barracuda Pro, Iron Wolf i SkyHawk. Brzina magnetnih ploča diskova iznosi 7200 rpm.

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Sreda, 20.07.2016.

18:05

Seagate predstavlja tri nova 10TB hard diska

Tri različita modela imaju i različite namene. Tako je Barracuda Pro HDD namenjen upotrebi u desktop sistemima. Ovi modeli dolaze sa maksimalnom brzinom upisa od 220MB/s i 256MB cache-om, uz garanciju od pet godina. Iron Wolf model je pogodan za korišćenje u NAS sistemima, a nudi brzine do 210MB/s, kao i 256MB cache uz garanciju od tri godine. Na kraju, model SkyHawk je namenjen korišćenju u kombinaciji sa kamerama za nadzor, ali drugi detalji o HDD-u nisu objavljeni.

Svi hard diskovi dolaze u 3.5-inčnoj formi i različitim kapacitetima, koji pored 10TB uključuju i modele od 6TB i 8TB. Iron Wolf model dodaje i kapacitete od 1TB, 2TB, 3TB i 4TB. Seagate Barracuda Pro i Iron Wolf modeli su dostupni po sugerisanoj maloprodajnoj ceni od 535 i 470 dolara, dok će SkyHawk imati cenu od 460 dolara.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: