Novo Facebookovo iznenađenje zove se Slideshow

Kažemo da fotografija govori hiljadu reči, a šta reći onda za kolaž omiljenih fotografija koje su spojene u video – e, baš je to novo Facebookovo iznenađenje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 30.06.2016.

11:27

Novo Facebookovo iznenađenje zove se Slideshow
Foto: mkhmarketing / Flickr.com

Deljenje fotografija i videa uvek je bilo esencijalni deo Facebooka, a novom alatu nazvanom Slideshow cilj je da korisnici jednostavnije i brže dele fotografije sa svojih putovanja ili drugih njima važnih događaja.

Nakon instaliranja Slideshowa, Facebook će biti povezan s vašom galerijom fotografija i videozapisa. Kada u 24 sata napravite više od pet fotografija Facebook će ih skupiti u slideshow i ponuditi vam da ih podelite s prijateljima na Facebooku ili čak i na drugim stranicama.

Trenutno postoji 10 tema pomoću kojih možete “obojiti” vaš Slideshow, a nove teme biće dodavane naknadno. Uz svaki Slideshow možete odabrati i drugačiju muzičku podlogu.

Slideshow je predstavljen prvi put s aplikacijom Facebook Moments, a Nova opcija prvo će biti dostupna iOS korisnicima, što je uglavnom redosled kojim Facebook predstavlja novitete: Nakon iOS-a na red će doći i Android i web korisnici, a onda i Windows 10 Mobile.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: