Apple započeo masovnu proizvodnju 4.7-inčnog iPhone 7 modela?

Prema navodima dojavljivača @OnLeaks, masovna proizvodnja 4.7-inčnog iPhone 7 modela započeta je u Pegatron fabrici.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 19.06.2016.

18:08

Apple započeo masovnu proizvodnju 4.7-inčnog iPhone 7 modela?

OnLeaks je takođe otkrio i da će Pegatron za ovu godinu proizvoditi samo 4.7-inčni iPhone 7 model. Model od 5.5 inča će biti sastavljan u Foxconnovim postrojenjima. Dojavljivač nije pominjao iPhone 7 Plus, što sugeriše da proizvodnja ovog modela tek treba da započne.

Očekuje se da će iPhone 7 i iPhone 7 Plus doneti manje nadogradnje postojećih iPhone 6s i iPhone 6s Plus modela, predstavljenih prošle godine. Sudeći prema glasinama i dostupnim ionformacijama, ključne razlike između novih i starih iPhone modela će uključivati čistiji dizajn na poleđini, moćniji Apple A10 čip i dve kamere na poleđini većeg 5.5-inčnog modela.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: