Pet besplatnih mogućnosti interneta koje će vas oduševiti

Granice koje je internet ukinuo omogućuju nam da komuniciramo i učimo isto što i neko s potpuno drugog kontinenta. Na internetu postoje brojne mogućnosti, aplikacije i korisne ili pak zabavne stranice.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 14.06.2016.

10:45

Pet besplatnih mogućnosti interneta koje će vas oduševiti
Foto: Thinkstock

Prenosimo vam listu stranica koje će vas zabaviti, pomoći vam pri sticanju novih veština ili unapređivanju onih koje već posedujete, i to potpuno besplatno.

1. Samouništavajuća e-mail adresa

Sve više stranica traži otvaranje korisničkog naloga kako bi se pristupilo njihovom sadržaju. Za to je, naravno, potrebna e-mail adresa. Nažalost, korisnik je nakon otvaranja naloga često bombardovan ogromnom količinom iritantnih promotivnih e-mailova. Kako bi doskočili tom problemu, stranica 10 Minute Mail nudi otvaranje privremene e-mail adrese pomoću koje se možete prijaviti na razne newslettere, popuste i slično, a koja će se automatski deaktivirati nakon 10 minuta.

2. Ambijentalni zvukovi za svaku priliku

Ako ste pod stresom, treba vas pokrenuti ili opustiti. Ako vam jednostavno treba neka zvučnu pozadina za obavljanje svakodnevnih zadataka, na stranici A Soft Murmur pronaći ćete sve potrebno.

3. Naučite bilo koji jezik

Stara poslovica kaže: koliko jezika govoriš, toliko vrediš. Sa stranicom Duolingo više nećete imati problema prilikom sporazumevanja na stranom jeziku.

4. Starinske igrice

Ako vas hvata nostalgija za prvim konzolama poput Sege i Nintenda i igricama, obavezno svratite na SEGA, SNES I NES emulator. Sati zabave su zagarantovani.

5. Uhvatite se u koštac sa finansijama

Pripadate li većini koja na kraju meseca mora dva puta da obrne svaki dinar, posetite finansijsku stranicu Mint. Na njoj možete kreirati svoj sopstveni budžet, pratiti koliko novca trošitei na šta tačno trošite svoj novac, a možete pronaći i neke vredne finansijske savete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: