Crno-bela aplikacija: Menja li Instagram svoj dizajn?

Instagram kakav ste do sada poznavali mogao bi postati stvar prošlosti. Naime, pojedini korisnici dobili su uvid u novi dizajn ove najpopularnije društvene mreže za razmenu fotografija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2016.

15:54

Crno-bela aplikacija: Menja li Instagram svoj dizajn?

Dizajn je označen crnom i belom bojom uz ikonice koje su "ravnije", tanje i bez bilo kakvih dodataka boje. Prema rečima predstavnika Instagrama, kompanija u vlasništvu Facebooka često testira različite opcije na određenom broju korisnika.

Ukoliko sve ne ostane na testu i ako se dizajn popularizuje, korisnici će primetiti promene u vidu promene izgleda ikonice za kameru koja u ovom slučaju više nije kvadrat u kružnici. Takođe ikona Activity postaje samostalno srce, a ikonica napravljena od fotografije korisnika postaje obična silueta.

Ipak, mnogi znatiželjnici i zaljubljenici u Instagram se nadaju da do ove promene neće doći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: