Predstavljanje HTC Perfume telefona 11. aprila u Londonu?

Prema navodima neimenovanog izvora iz Tajvana, HTC će svoj naredni smartfon iz gornjeg segmenta - kodnog imena Perfume - predstaviti 11. aprila na specijalnom događaju u Londonu. HTC je oflučio da svoj naredni flagship telefon ne predstavi na MWC 2016 sajmu u Barseloni.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 10.02.2016.

22:24

Predstavljanje HTC Perfume telefona 11. aprila u Londonu?

Ono što je zanimljivo, u izveštaju se pominje da ne samo da će sa prednje strane telefona izostajati "HTC" logo, telefon možda čak neće nositi ni naziv M10. Pomenuti izvor indicira da tajvanska kompanija uopšte ne zove uređaj One M10, ali ističe da će i dalje biti brendiran pod "One" oznakom. Izvor ipak nije otkrio pod kojim imenom će HTC Perfume biti lansiran. Dojavljivač @LlabTooFeR tvrdi da, bez obzira na to pod kojim imenom Perfume bude došao na tržište, telefon će imati 5.2-inčni Quad HD displej, a ne displej veličine 5.1 inč koliko su ranije tvrdili @evleaks i VentureBeat.

Kao i uvek, dok ne dobijemo zvanične potvrde od strane kompanije HTC, sve pomenute glasine i informacije treba uzeti sa rezervom.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: