Samsung Galaxy S7 će imati microSD slot

Kompanija Samsung odlučila je da nauštrb estetike svojem novom smartfonu Galaxy S7doda microSD.

Tehnopolis

Izvor: klix.ba

Sreda, 25.11.2015.

13:35

Default images
Foto: Screenshot / ilustracija

Samsung Galaxy S6 karakteriše elegantan dizajn baš kao što je to slučaj sa Apple-ovim smartfonom iPhone 6S, a da bi se to postiglo, izostavljen je microSD slot. Međutim, ako je verovati informacijama koje su otkrili izvori bliski kompaniji, smartfon Galaxy S7 će na bočnoj strani ipak imati microSD slot.

Galaxy S6 je dostupan u verzijama od 32, 64 i 128 GB interne memorije, ali verzije s više memorije predstavljaju priličan udar po novčanik kupaca.

Još uvek nije potvrđeno kako će izgledati microSD slot telefona Galaxy S7, ali se spekuliše da se radi o pop-out slotu na bočnom delu smarfona s metalnim kućištem.

Galaxy S7 će biti predstavljen 21. februara, a imaće QHD ekran, poboljšanu zadnju kameru od 20 megapiksela i operativni sistem Android 6.0 Marshmallow.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: