Microsoft predstavio sveobuhvatnu viziju sajber-sigurnosti

Generalni direktor Microsoft-a, Satya Nadela, predstavio je na Government Cloud Forumu, novi, holistički pristup obezbeđivanja podataka u digitalnom okruženju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 18.11.2015.

12:35

Default images
Foto: Beta, AP

Svakodnevni život, koji danas u sve većoj meri definišu konstantna mobilnost i razmena informacija i podataka u cloud-u, zahteva i adekvatan odgovor na sve pretnje sa kojima se susrećemo u takvoj sredini. Microsoft je kao odgovore na takve izazove ponudio nova rešenja u najefikasnijoj i najsigurnijoj platformi do sada, koju zajedno čine Windows 10, Office365 i Azure.

"Verujemo da je novi sigurnosni pristup potreban na svim nivoima, u svetu koji se sve više bazira na mobilnosti i poslovanju u cloud-u. To podrazumeva postavljanje poverenja u središte naše tehnologije, tako da možemo da osnažimo svakog pojedinca i svaku organizaciju na planeti da postigne više, što je i osnovna misija Microsoft-a", izjavio je Satya Nadella.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: