Novi dizajn i metalno kućište: LG G5 stiže početkom 2016.?

LG G5, naslednik uspešnog Gmodela 4, mogao bi da dobije metalno kućište, ali i novi dizajn, a glasine navode da bi telefon mogli da vidimo u vreme sajma u Barseloni.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 18.11.2015.

09:48

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Kako se bliži kraj godine, dolazi vreme za poplavu informacija o novim generacijama top modela mobilnih telefona koje ćemo videti početkom sledeće godine na CES-u ili Mobile World Congressu u Barseloni.

Tako bi LG G5, naslednik uspešnog modela G4, mogao da dobije metalno kućište, ali i novi dizajn, što sugeriše da će se korejska kompanija odreći kože i plastike koje su sada krasile poleđinu telefona. Glavni razlog je verojatno taj da bi se s kvalitetnijim materijalima mogli boriti protiv top modela konkurencije.

LG je već na V10 telefonu koristio metal, ali samo za okvir, a ako krenu u tom smeru, to bi moglo da znači i gubitak izmenjive baterije, prenosi Android Authority. Korejski izvori navode da bi telefon trebalo da bude predstavljen početkom godine i to u isto vreme kad bi mogao da stigne i Samsung Galaxy S7.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: