EA radi na sopstvenoj igri u stilu Assassin’s Creed

Nakon što je prošlog meseca šef EA Studios Patrick Soderlund izjavio da kompanija planira da se posveti žanru AAA akcionih igara u stilu Assassin’s Creed, sada nam stižu i informacije od prvog čoveka zaduženog za finansije kompanije (CFO) Blejka Jorgensena koji potvrđuje da kompanija uveliko radi na ostvarenju ovog cilja.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Utorak, 17.11.2015.

17:38

Default images

Kako se i očekivalo, Džejd Rejmond koja je u EA prešla iz Ubisofta gde je radila upravo na Assassin’s Creed serijalalu, dobila je zadatak da ovoga puta za EA kreira novu veliku franšizu. Na projektu će po svemu sudeći raditi novi studio koji EA trenutno formira u Montrealu i koji se zove Motive Studios.

Ostaje nam da vidimo o kakvoj će se igri raditi. Ako je suditi po izjavi Jorgensena, open-world akciona igra sa akcentom na single-play je najizvesniji scenario.

izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: