Microsoft kreirao Office 2016 za timski rad

Kompanija Microsoft predstavila je i u Srbiji najnovije karakteristike i aplikacije softverskog paketa Office 2016, koje čine dodatak paketu Office 365, baziranom na računarstvu u oblaku (cloud), čime je stvorena snažna platforma s ciljem povećanja saradnje prilikom svakodnevnog rada.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 25.09.2015.

19:25

Default images

Zahvaljujući aplikacijama programa Office 2016, pojednostavljuje se saradnja i uklanjaju prepreke na putu timskog uspeha, uz rušenje barijera između uređaja, aplikacija i ljudi, saopšteno je iz Microsofta.

"Jedno od glavnih nastojanja Microsofta je da unapredi produktivnost u radu. Office paket je najbolji primer za to, jer kontinuiranim inovacijama olakšava ljudima da se u poslu okrenu ka najvažnijim aspektima - saradnji i timskom radu", izjavio je generalni direktor Microsofta za Srbiju i Crnu Goru, Željko Vujinović.

Office 2016 svoj maksimum pruža na novom operativnom sistemu Windows 10, i zajedno predstavljaju najpotpunije poslovno rešenje, uz maksimalnu bezbednost i produktivnost u radu.

Ugrađena Prevencija gubitka podataka u Word-u, PowerPoint-u, Excel-u i Outlook-u, značajno smanjuje rizik od curenja osetljivih podataka, ističu u ovoj kompaniji.

Integrisano Office 365 upravljanje mobilnim uredjajima (Office 365 Mobile Device Management) štiti uređaje kompanije i zaposlenih, a Zaštita kompanijskih podataka (Enterprise Data Protection) koja, kako se navodi, stiže kasnije ove godine, omogućiće zaštićeno deljenje sadržaja u okviru kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: