Google lansirao Hangouts sajt

Pored Chrome ekstenzije, Chrome aplikacije, Gmaila, Inboxa i Google+, postoji veliki broj načina na koje se korisnici mogu logovati u Hangouts kada su na svom računaru.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 18.08.2015.

15:37

Default images

Međutim, sada je tu još jedna opcija jer je Google lansirao hangouts.google.com, dodeljeni web sajt za Hangouts.

Dodeljeni Hangouts sajt nudi očigledan način na koji korisnici mogu da pristupe svojoj kontakt listi i započnu chat sa drugim korisnicima. Sajt omogućava otvaranje više razgovora istovremeno, isto kao što je i moguće i na Gmail verziji. Moguće je započeti i grupni razgovor, glasovni poziv, kao i video razgovor. Razlika je što sada ne morate da držite otvoren Inbox u pozadini. Hamburger taster u gornjem uglu otvara pop-up meni koji povezuje sa hangoust listingom na Google Play, iTunes i Chrome sajtovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: