BlackBerry Venice uz Android stiže u novembru

Kako navodi poznati i pouzdani nalog @evleaks, kompanija BlackBerry će objaviti Venice klizni telefon sa Android platformom kod AT&T Wireless mrežnog operatera u SAD.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 04.07.2015.

13:19

Default images

Takođe je otkriveno da će ovaj telefon biti objavljen u novembru uz Qualcomm Snapdragon 808 procesor. Kada će telefon biti dostupan na drugim tržištima, u ovom trenutku nije poznato.

Zajedno sa ovim informacijama bivši urednik sajta Engadget koji danas stoji iza naloga @evleaks, otkrio nam je i fotografiju za novinare telefona koji liči na BlackBerry Passport ali koji pokreće Android platformu.

Već duže vreme se govori o BlackBerry telefonima sa Android platformom, a sada dobijamo svojevrsnu potvrdu da stižu bar dva modela.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: