Appleov iPhone bi u budućnosti mogao da ima dve zadnje kamere

Zvaničnici kompanije Apple razmišljaju o mogućnosti da budući modeli iPhonea dobiju dve zadnje kamere, nešto što smo već videli od kompanije HTC, koja je sistem Duo Camera predstavila sa svojim HTC One M8 smartphoneom.

Izvor: klix.ba

Petak, 01.05.2015.

10:07

Default images

Sudeći prema podacima iz dokumenata za patent, Apple razmatra mogućnost da u narednom periodu na tržište plasira iPhone s dve zadnje kamere. Ovaj patent potiče iz 2013. godine, ali o uvođenju inovacije još uvek nema informacija. Takođe, informacija o iPhoneu 6S još uvek nema.

Međutim, još uvek postoji dilema da li je opcija s dve zadnje kamere bolja od opcije s jednom kamerom, a u to nije sigurna ni kompanija HTC, koja je za naslednika smartphonea M8, a to je HTC One M9, odabrala opciju s jednom kamerom od 20 megapiksela.

Apple trenutno ima mnogo posla s narudžbinama za Apple Watch, ali se očekuje da će novi iPhone predstaviti u septembru, baš kao što je bio slučaj prethodnih godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: