Totalno drugačiji od drugih: Zakrivljeni Flex sada je još bolji

G Flex 2, umesto 6-inčnog ekrana, sad ima 5,5-inčni zakrivljeni P-OLED pa ćete moći da ga stavite i u džep. Veća mu je rezolucija, snažniji je i ima kvalitetnije kamere

Izvor: 24sata.hr

Nedelja, 26.04.2015.

14:18

Default images

Godinu dana nakon što nas je LG iznenadio prvim vertikalno zakrivljenim smartphoneom stigao je i njegov naslednik. “Dvojka” je temeljno unapređena i nadograđena u svim segmentima.

G Flex 2, umesto 6-inčnog ekrana, sad ima 5,5-inčni zakrivljeni P-OLED pa ćete moći da ga stavite i u džep. Rezolucija mu je porasla sa 720p na 1080p, a istovremeno je značajno povećana i gustina piksela s 245 na 402 ppi-ja. Uz nove brojke i još veću zakrivljenost, G Flex 2 idealan je multimedijski smartphone. Osim filmova i YouTube zapisa, bez ikakvih smetnji odradiće i najzahtjevnije igre. Naime, pokreće ga najnoviji osmojezgarni 64 bitni procesor u LG-jevoj ponudi koji je na većini benchmarkova zauzimao sam vrh lestvice.

Zahvaljujući 13 MP kameri preuzetoj s G3, kvalitetne multimedijske sadržaje možete proizvoditi i sami - zadnja kamera snima u rezoluciji 2160p pri 30 fps, a slika se izoštrava u deliću sekunde uz laserski autofokus. Očekivanja nije ispunila prednja kamera koja raspolaže sa tek 2.1 MP, a to je znatno manje od konkurencije. Od cool opcija tu su i samoobnavljajući poklopac na poleđini koji se za samo deset sekundi sam obnavlja od manjih ogrebotina i funkcija Fast Charge koja će bateriju kapaciteta 3000 mAh napuniti do pola za oko pola sata. Jedini dugmići na kućištu su oni za pojačavanje-stišavanje i smešteni su na poleđini. S druge strane, zadnji poklopac izuzetno je gladak zbog čega mobilni lako ispada iz ruke.

SPECIFIKACIJE

Procesor: 64-bitni osmojezgarni Qualcomm Snapdragon 810 takta 2.0 GHz;
Ekran: 5.5-inčni zakrivljeni Full HD P-OLED;
Memorija: 16/32 GB, 2 GB RAM, microSD utor (do 128 GB);
Kamera: zadnja 13 MP, prednja 2.1 MP;
Baterija: 3000 mAh

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: