WhatsApp za iOS konačno dobio mogućnost poziva

Android verzija WhatsAppa je krajem marta konačno omogućila svima da obavljaju pozive, a sada se to isto može reći i za iOS iteraciju ove aplikacije.

Izvor: B92

Sreda, 22.04.2015.

14:19

Default images

Najnovija verzija WhatsAppa za iPhone koja nosi oznaku 2.12.1, upravo se pojavila u Apple-ovom iTunes App Store-u. Onda kada je instalirate, ili ažurirate vašu postojeću aplikaciju, bićete u mogućnosti da pozivate vaš WhatsApp kontakte.

Međutim, ova funkcionalnost možda neće biti odmah dostupna za vas, čak i uz novu iteraciju aplikacije. Iz kompanije su poručili da će glasovni pozivi biti "polako objavljivani u narednih nekoliko nedelja", pa ćete morati biti još malo strpljivi ukoliko funkcija odmah nije stigla.

Poručuje se da sada možete i da izmenite vaše kontakte u okviru WhatsAppa, pošaljete više videa odjednom kao i da ih uredite pre slanja.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: