U prodaji Sony SmartEyeglass AR naočare

Sony SmartEyeglass AR naočare su predstavljene pre nekoliko meseci, a od ove nedelje su dostupne u prodaji u 10 zemalja. Sa oznakom Developer Edition, SED-E1 SmartEyeglass se prodaju po ceni od 840 dolara.

Izvor: benchmark.rs

Nedelja, 29.03.2015.

19:52

Default images

Sony SmartEyeglass su jednostavne AE (augmented-reality) naočare. Ovo znači da sočiva naočara funkcionišu kao transparentni video ekrani, koje mogu da prikazuju informacije preko onoga što vidite u svom okruženju (na primer direkcije za navigaciju ili raspored vožnje za autobuse/vozove i drugo).

Naočare su trenutno dostupne u Belgiji, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Holandiji, Španiji, Švedskoj i Velikoj Britaniji, kada je Evropa u pitanju. Za developere, Sony SmartEyeglass AR naočare su odlično rešenje, posebno kada se porede sa Google Glass naočarama koje su gotovo duplo skuplje, sa cenom od 1500 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: