Sony Xperia Z4 Tablet je toliko lagan da može da lebdi (VIDEO)

Iako tokom MWC sajma Sony nije predstavio flagship telefon, kompanija je prikazala novi interesantan tablet.

Izvor: benchmark.rs

Nedelja, 08.03.2015.

11:03

Default images

Zapravo, Sony Xperia Z4 Tablet je prvi koji dolazi sa Snapdragon 810 procesorom, ali Sony takođe tvrdi da je ovo trenutno najlakši tablet koji postoji (ovaj 10-inčni model je težak svega 389 grama).

Kako bi prikazao da je tablet lagan kao perce, Sony je Xperia Z4 Tablet prikačio na nekoliko balona i lansirao ga da lebdi iznad panorame Barselone. Kao što se u videu može i videti, Sony Xperia Z4 Tablet nema problema sa lebdenjem. Pored toga što je izuzetno lagan, Sony Xperia Z4 Tablet je otporan na prašinu i vodu (IP68 sertifikat), a nudi napredni displej sa 2560 x 1600 piksela. Tu je i kombo kamera od 8.1MP/5MP, 3GB RAM-a i 32GB interne memorije.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: