Premium funkcije Google Eartha su besplatne za sve

Iako Google Earth radi dobar posao za svakodnevne "vituelne putnike oko sveta", poznato je da već godinama postoji i premium verzija aplikacije nazvana Google Earth Pro.

Izvor: B92

Subota, 31.01.2015.

15:26

Default images

Foto: Karl-Ludwig Poggemann / Flickr.com

Ova aplikacija koja je koštala 400 dolara na godišnjem nivou nudila vam je alatke pomoću kojih su korisnici mogli da izmere 3D građevine i neke druge lokalitete, da odštampaju screenshot-ove visoke rezolucije, snime svoje virtuelno putovanj,e kao i brojne druge opcije.

Google je odlučio da je Google Earth Pro od sada besplatan, ali prvo morate da se prijavite za licencu, i uverite se da vaš PC i Mac računar zadovoljavaju sistemske zahteve. Prijavu za besplatnu Google Earth Pro aplikaciju možete da podnesete ovde.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: