Microsoft: Spartan će podržavati ekstenzije

Microsoftov Internet Explorer tim nam je pružio još neke detalje o novom pregledaču koji će se naći u Windows 10 operativnom sistemu, otkrivajući između ostalog da će Spartan podržavati ekstenzije kada se bude pojavio.

Izvor: B92

Subota, 31.01.2015.

10:25

Default images
IE Dev Chat / Twitter

Iako nisu pruženi detalji o ovoj novoj implementaciji, ovo nije prvi put da čujemo o podršci za ekstenzije u Spartan pregledaču, posebno imajući u vidu da Microsoft traži načine da obezbedi korisnicima više načina za poboljšanje funkcionalnosti aplikacije i ponudi više opcija za prilagođavanje.

Spartan koji je trenutno u razvoju, stići će u nekoj od budućih verzija Windows 10 Technical Previewa, ali još uvek nije poznato tačno kada.

Spartan će biti ponuđen uz Windows 10 tako da se može konfigurisati kao podrazumevani pregledač, ali će Internet Explorer takođe biti tu i "ponuđen kao bekap" poručila je kompanija u tvitu.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: