EA: Ovogodišnji Need for Speed već izgleda spektakularno

Electronic Arts je potvrdio da je rad na sledećoj igri iz Need for Speed serijala, koja bi trebalo da debituje na jesen, uveliko u toku u njihovom Ghost Games studiju, a poručili su i da igra već sada izgleda spektakularno.

Izvor: benchmark.rs

Četvrtak, 29.01.2015.

22:07

Default images

Need for Speed serijal je već duže vreme tu, i prošao je kroz nekoliko uspona i padova u pogledu kvaliteta i broja prodatih kopija. U pokušaju da spasu ovaj serijal, ljudi iz kompanije Electronic Arts su formirali specijalni Ghost Games studio, koji je već nadgledao naslov iz 2013. godine Need for Speed: Rivals (na slici), ali je ta igra dobila prosečne ocene i imala prosečnu prodaju.

Kako bi sledećoj igri dali dovoljno vremena da izraste u ono što se očekuje, EA i Ghost Games su odlučili da odlože objavu novog naslova za jesen ove godine.

Tokom konferencije na kojoj je predstavljen finansijski izveštaj, EA se kratko dotakao i te teme poručivši da igra napreduje dobro i da će debitovati krajem godine.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: