Windows 10 sada ima offline i 3D mape

Microsoft je pored svega ostalog preradio i Maps aplikaciju u Windows 10 build 9926 verziji operativnog sistema, pa u slučaju da tražite dobro rešenje za mape, moguće je da nećete morati da idete dalje od Start menija kada izađe Windows 10.

Izvor: B92

Sreda, 28.01.2015.

16:14

Default images

Nova Maps aplikacija je uglavnom mešavina originalnog rešenja koje je bilo dostupno u Windowsu 8.1, ali uz funkcije koje su inspirisane onim koje se nalaze u Here Maps i Bing 3D Maps rešenjima.
Ipak, verovatno najbolji dodatak u novoj verziji aplikacije je mogućnost da preuzmete mape i kasnije im pristupate offline, te vam neće biti potrebna internet konekcija da vidite konkretnu lokaciju na mapi ili dobijete pravce za novu destinaciju. Ova funkcija se već neko vreme nalazi u Here Maps aplikaciji, a sada je dostupna i u Windowsu 10 i biće ponuđena na računarima, telefonima i tabletima kada izađe novi operativni sistem.

U isto vreme, Maps aplikacija takođe sadrži i novi 3D pregled kao i osvežen interfejs koji čini da upotreba bude lakša.

izvor:benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: