HTC M9 stiže i u Plus varijanti

HTC M9 ili Hima, kako je još poznata nadolazeća kompanijina mobilna perjanica, neće biti jedini uređaj koji će predstaviti na Mobile World Congressu u Barseloni.

Izvor: Izvor: tportal.hr

Utorak, 27.01.2015.

14:42

Default images
Ilustracija ( Janitors / Flickr.com)

Paralelno s njim bi se mogao otkriti i model M9 Plus, iako se čini da posredi neće biti tek veća dijagonala ekrana - nego i dodatne mogućnosti.

HTC je, još prema glasinama iz decembra prošle godine, odlučio da odustane od guranja UltraPixel tehnologije u glavne kamerice pa bi HTC M9 u običnom izdanju trebalo da donese Sonyjev senzor od 20,7 megapiksela.

Ipak model M9 Plus donosi DuoCamera sistem od dve zadnje kamere, poznat s prethodnih generacija uređaja. Tehnički detalji vezani uz senzore na modelu M9 Plus nisu poznati.

Druga od mogućnosti koju bi trebalo da ima M9 Plus (Hima Ultra) je čitač otisaka prstiju, ovoga puta smešten na glavni taster uređaja s prednje strane (za razliku od modela Max gde je senzor bio sa zadnje strane). Tu je i BoomSound sistem i mogućnost da uređaj možda dijagonalom neće biti značajno veći od običnog modela M9.

Adresa @upleaks navodi i kako kompanija sprema HTC Desire 626, 5-inčni model nešto niže cene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: