Novi flagship telefon sa Windowsom 10 stiže ove godine

Microsoft ovih dana radi naporno da Windows 10 načini boljim za računare, telefone, tablete, a kao deo njihovih napora kompanija takođe priprema novu liniju high-end modela koji bi iskoristili novu platformu.

Izvor: benchmark.rs

Petak, 23.01.2015.

14:35

Default images

I dok je Microsoft u poslednje vreme objavljivao samo budžet modele posebno dizajnirane da "napadnu" Android na tržištima u razvoju, novi flagship telefoni su takođe na putu, a prema samom Microsoft-u stižu u toku ove godine.

Teri Majerson je potvrdio na Windows 10 događaju ove nedelje da nova uzdanica stiže, ali nije želeo da daje nikakve konkretnije detalje, tako da je vrlo teško predvideti kada bi ovakav uređaj mogao da ugleda svetlo dana.

Bilo je raznih špekulacija, ali su nakon ovog događaja u sredu najrealnije one koje govore da ovakav uređaj nije realno da vidimo pre nego što Windows 10 stigne, a to je na jesen. U osnovi, novi flagship modeli će biti zvanični naslednici Lumia 930 i Lumia 1520 telefona.

Treba naglasiti i to da će svi Windows Phone 8 i 8.1 uređaji moći da dobiju Windows 10 kao nadogradnju.

izvor:benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: