Fotografija sa Windows 10 prezentacije izgleda kao Apple reklama

Koliko juče fotografija sa obraćanja američkog predsenika Kongresu, delovala je kao reklama za Apple, obzirom da je većina laptopova u kadru imala znak jabuke sa zadnje strane. Danas je u još većoj meri to bilo izraženo na najnovijoj Windows 10 prezentaciji.

Izvor: benchmark.rs

Četvrtak, 22.01.2015.

21:36

Default images

Svakako da Microsoftu ne prija ova scena, obzirom da im je Apple direktni konkurent, kako po pitanju softver, a od pre par godina i po pitanju hardvera. Istina, određeni broj Surface uređaja, ukoliko se bolje pogleda, može se naći ovoj fotografiji.

Međutim, ona ne bi trebala da čudi, jer uprkos ne tako velikom udelu kompanije Apple u ukupnom globalnom tržištu laptopova, njihovi modeli su najprodavaniji u slučaju laptopova koji koštaju preko 1000 dolara.

Za poslove izveštavanja baterija je ključna karakteristika, a MacBook računari se već godinama se u ovom segmentu nalaze na samom vrhu.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: