Instagram deaktivirao spam naloge

Instagram, popularni servis za deljenje fotografija, kompletirao je deaktivaciju miliona naloga koji su označeni kao spam, što je razbesnelo brojne legitimne korisnike ove društvene mreže, koji su ostali bez velikog broja pratilaca.

Izvor: B92

Nedelja, 21.12.2014.

21:32

Default images

Ovo svojevrsno čišćenje sajta je dobilo naziv "Instagram Rapture", od strane korisnika koji su izgubili veliki broj pratilaca.

Instagram je inače ranije upozorio svoje korisnike da će se ovog meseca sprovesti brisanje naloga. Mnoge poznate ličnosti su izgubile veliki broj pratilaca, a među njima je Džastin Biber koji je izgubio preko 3,5 miliona followera.

Ironično, sam Instagram je najviše pogođen ovom akcijom, a servis je izgubio preko 18 miliona pratilaca. Instagram, kao i svi drugi popularni onlajn servisi, nije imun na spam, tako da nije čudno što servis pokušava da spreči spam u velikoj meri.

Navodi se da će ovomesečne akcije Instagrama smanjiti spam u budućnosti, ali i omogućiti bolje iskustvo za korisnike.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: