Uz ovaj telefon nećete dobiti set noževa, Oppo R5 to već jeste

Ako vam je potreban telefon kojim ćete moći da rasečete lubenicu i jabuku i zdrobite orahe, onda je očigledno Oppo R5 za vas. Još ćete bez problema moći i da ga pregazite.

Izvor: 24sata.hr

Četvrtak, 18.12.2014.

17:32

Default images

U velikom talasu odličnih telefona s Dalekog istoka Oppo R5 hvali se titulom trenutno najtanjeg na svetu pa je razumljivo ako biste mislili da je i ranjiviji od nešto debljih uređaja konkurencije.

Stoga su u Oppu odlučili da naprave test koji je pdorazumevao prilično zahtevne zadatke od rastvaranja lubenice do gaženja automobilom. Da li ste očekivali da će pokazati ovoliku dozu čvrstoće?

Inače, Oppo R5 stiže u kućištu tankom samo 4,85 milimetara. Snapdragon 615 s osam jezgara na 1,5 GHz. Tu je i 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Kako je telefon neobično tanak, razumljiva je i baterija od 2000 mAh. Dijagonala ekrana je 5,2 inča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: