Kako da se zaštitite od špijuniranja Twittera?

Kao što je poznato, Twitter će uskoro početi da prikuplja informacije sa vašeg početnog ekrana

, kako bi otkrio informacije o drugim aplikacijama koje koristite.

Izvor: B92

Subota, 29.11.2014.

22:44

Default images

Cilj ovoga je da Twitter poboljša svoje poslovanje sa oglasima, te da se korisniku pružaju relevantniji oglasi. Re/code izveštava da čim se zvanična Twitter aplikacija instalira na vaš iOS ili Android uređaj, počinje prikupljanje podataka.

Naravno, postoji i način da to sprečite. Na iOS platformi, korisnici treba da odu na Me tab, kliknu gear ikonicu, potom Settings pa ime naloga koji žele da podese i Privacy, i na kraju podese Tailor Twitter based on my apps podešavanje.

Android korisnici treba da odu na overflow ikonicu, izaberu Settings pa ime naloga koji žele da podese i potom Other, i na kraju podese identično Tailor Twitter based on my apps podešavanje.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: