Počela prodaja iPhone-a u Srbiji

U noći između četvrtak i petka i zvanično je počela prodaja Apple-ovih smartfona iPhone 6 i 6plus. Kao i svuda u svetu, i u Beogradu je prošao u znaku gužvi. Za sada, nove iPhone moguće je kupiti samo u Telenor i Telekom prodavnicama.

Izvor: Izvor: B92, Telekom, Telenor

Petak, 31.10.2014.

09:20

Default images

Zvanično prvi iPhone uređaj prodat je u Telenoru minut nakon ponoći. Svečano uručenje prestižnog telefona, znatiželjni kupci u redovima, gužva u Telenorovoj prodavnici u Knez Mihailovoj ulici – sve je bilo nalik atmosferi u gradovima širom sveta u kojima se iPhone pojavi.

Mikel Nosgard, izvršni direktor marketinga u Telenoru, imao je čast da prvom kupcu Nemanji Todoroviću uruči iPhone 6.
Nemanja Todorovic prvi kupac iPhone-a i Mikel Nosgard direktor marketinga Telenora
iPhone 6 i iPhone 6 Plus su najnapredniji modeli u dosadašnjoj istoriji iPhone-a i njihovo korišćenje u Telenor pametnoj mreži omogućiće korisnicima da osete njihov pun potencijal. Ovi uređaji dostupni su uz tarifne pakete u koje su uključeni jedinstveni digitalni servisi koji Telenorovu ponudu čine posebnom.
Gužva u Telenor prodavnici pred prodaju prvog iPhone-a
Svi oni koji večeras nisu stigli da kupe svoj uređaj mogu putem Telenorovog sajta da saznaju više o cenama i modelima iPhone-a koji se nalaze u ponudi, ili da svrate u neki od Telenorovih prodavnica širom zemlje. U prodavnici u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu nastavlja se celodnevna promocija i u petak, 31. oktobra.

Više informacija o karakteristikama iPhone telefona možete da pronađete na www.apple.com/iphone.

Počela prodaja iPhone-a u mts-u

Ismar Gluhaliæ sa svojim novim-iPhone-om
Specijalni svetlosni efekti i nastup „Beogradskog Džez Kvinteta“ unutar staklene kocke ispred poslovnice Telekoma Srbija na Terazijama, označili su početak prodaje iPhone uređaja u Srbiji. Tako su najstrastveniji ljubitelji iPhone uređaja u svečanoj atmosferi, u prvim minutima nakon ponoći, mogli da odaberu željeni iPhone 6 ili iPhone 6 Plus model uz mt:s tarifne profile. Svi iPhone uređaji u ponudi mt:s biće dostupni po ceni već od jedan dinar uz odgovarajući postpejd tarifni profil.

Prvi kupac iPhone 6 Plus modela u zvaničnoj prodaji u Srbiji bio je Ismar Gluhalić iz Beograda, koji se prvi našao ispred poslovnice Telekoma Srbija na Terazijama, gde se u večernjim časovima okupili mnogobrojni poklonici ovog prestižnog uređaja.

„Koristim iPhone već pet godina i rešio sam da odmah iskoristim priliku da pređem na najnoviji model. Konačno je dostupan u zvaničnoj ponudi i uslovi su povoljniji nego ikad. Raduje me što više neću morati da jurim poznanike da mi iPhone donose iz inostranstva“, bila je prva reakcija Ismara Gluhalića, koji se opredelio za iPhone 6 Plus model uz mt:s tarifu Super Plus po ceni od 1 dinar, i kao prvi kupac dobio je specijalni poklon.
Atmosfera pred poèetak prodaje
Telekom Srbija je potpisao direktan ugovor sa kompanijom Apple u martu 2014, čime je obezbedio da iPhone uređaji mt:s korisnicima budu ponuđeni po najpovoljnijim cenama na tržištu.

„Zaista smo izuzetno zadovoljni interesovanjem korisnika, a najbolji pokazatelj jeste dolazak velikog broja ljubitelja iPhone-a večeras, povodom zvaničnog početka prodaje. Mi smo se, sa druge strane, potrudili da našim korisnicima ponudimo najbolje uslove za kupovinu ovih uređaja. Uvereni smo da će im izuzetne performanse ovog uređaja i kvalitet naše mobilne mreže pružiti najbolje korisničko iskustvo“, rekao je Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srbija.
Natalija Jegdiæ, Telekom Srbija, èestita prvom kupcu iPhone-a u mts-u
Povodom zvaničnog početka prodaje iPhone uređaja u Srbiji, ispred poslovnice Telekoma Srbija postavljena je velika staklena kocka koja podseća na specijalni dizajnirane Apple prodavnice u svetu. Uoči otvaranja poslovnice, za svečanu atmosferu pobrinuo se i „Beogradski Džez Kvintet“.

Sami modeli iPhone 6 i iPhone 6 Plus predstavljaju, prema navodima iz kompanije Apple, najveće unapređenje iPhone uređaja od kada su se pojavili na tržištu. Novi modeli su prepoznatljivi po potpuno novom dizajnu i imaju veći retina HD ekran, koji je najtanji i najnapredniji Multi-Touch ekran ikada napravljen za iPhone. Istovremeno, iOS 8 u toj kompaniji opisuju kao najnapredniji mobilni operativni sistem koji je prilagođen većem displeju uređaja. iPhone uređaji takođe poseduju i identifikaciju na otisak prsta (Touch ID), čime se osigurava veća bezbednost podataka koji se na njima čuvaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

191 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: