Microsoft: OneDrive je sada besplatan i neograničen

Korisnici Officea 365 više nikada neće morati da brinu o ograničenom prostoru za skladištenje. Microsoft sada nudi neograničeni prostor za skladištenje za OneDrive i OneDrive for Business korisnicima koji se pretplate na Office 365.

Izvor: TechRadar

Utorak, 28.10.2014.

16:57

Default images

Ova opcija je od danas dostupna svim Office Home, Personal ili University korisnicima, a korisnici se mogu registrovati kako bi bili stavljeni na listu čekanja za novu opciju koja će široj javnosti biti dostupna u toku naredih nekoliko meseci.

Ovo su dobre vesti za sve Windows i Lumia korisnike s obzirom da sada ne moraju da brinu o prostoru za silne fotografije.

Korisnici iClouda dobijaju 5GB besplatnog prostora za skladištenje podataka, do 20GB prostora za 0.99 dolara mesečno i 1TB prostora za 19.99 dolara mesečno.

Google sa druge strane nudi 15GB besplatnog prostora za skladištenje podataka, 100GB košta 1.99 dolara a 1TB košta 9.99 dolara.

Naravno, sav ovaj besplatan prostor zahteva pretplatu na Office 365, koji nije besplatan. Office 365 poslovni plan kreće od 5 dolara mesečno, dok Office 365 za privatne korinsnike košta 6.99 dolara mesečno.

OneDrive je od prošlog meseca dozvolio i prebacivanje dokumenata do 10GB sa Windows i Mac desktop računara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: