Microsoft otkrio sopstveni lock screen za Android

Microsoft je nedavno odlučio da otvori posebnu istraživačku laboratoriju (Microsoft Garage), unutar koje se nalaze hakeri, izumitelji, muzičari, umetnici i mnogi drugi, a čini se da je jedan od prvih proizvoda lock screen za Android.

Izvor: Tportal

Ponedeljak, 27.10.2014.

18:55

Default images

“Tu želimo da lude ideje pretočimo u stvarnost”, navodi Microsoft, a jedan od proizvoda koji su nedavno izleteli iz te “kuhinje” je i Next Lock Screen za Android platformu

Dok je za Googleov mobilni operativni sistem dostupno bezbroj rešenja za prilagođavanje lock ekrana, Microsoft smatra kako korisnici previše puta dnevno moraju da otključaju uređaj za osnovne operacije.

Tekstualne poruke, sastanci, podsetnici i druga obaveštenja su prikazane direktno na ekranu (uz mogućnost prilagođavanja), ali moguće je postaviti i više različitih konfiguracija, za kuću, posao ili put - uz šta stižu i pripadajuće slikovne pozadine.

Kompanija se na žalost nije odlučila da ga učini pristupačnim za testiranje za sve korisnike na svetu - na mnogim tržištima (i uređajima) jednostavno nije moguće preuzeti app.

Više o svemu vezanom uz projekat je moguće saznati na stranicama Microsoft Garage, kao i u filmu kojim se opisuje ovaj lock screen app:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: