Nokia nagovestila povratak u posao sa telefonima?

Tokom Nokia konferencije prethodne nedelje, gde je finska kompanija objavila odlično treće tromesečje, kompanija je priznala da je njeno ime veoma bitna stavka.

Izvor: B92

Nedelja, 26.10.2014.

14:41

Default images

Iako je njeno ime najbitnije u sferi mobilnih uređaja, kompanija još uvek ne može da koristi Nokia naziv kako bi se vratila u poslovanje sa smartfonima, zbog ugovora sa Microsoftom.

Rečenica i komentar, koje su mnogi shvatili kao mogućnost povratka Nokije u poslovanje sa mobilnim urerđajima glasi:

"Nokia brend je najvredniji iz perspektive prepoznavanja u oblasti mobilnih telefona i mobilnih uređaja. A to je oblast u kojoj trenutno ne možemo da učestvujemo".

Sa nedavnim lansiranjem HERE Maps za Android i Z Launchera za Google open source OS, mnogo toga ukazuje na to da bi naredni Nokia telefoni (ukoliko su u planu) mogli biti Android uređaji.

Uostalom, ovo je pravac, koji su mnogi ljubitelji Nokia uređaja želeli još odavno.

Izvor: Benčmark.rs/Phone Arena

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: