Za 15. rođendan Benchmark za vas ima nagrade i anketu

Dvadesetdevetog oktobra obeležava se 15 godina rada Benchmark sajta i to pokretanjem nagradne ankete sa 15 nagrada: "ovim želimo da se zahvalimo čitaocima Benchmarka koji su nam pomogli da opstanemo toliko dugo, i postanemo ono što jesmo: IT sajt broj jedan u Srbiji. Nadamo se da će ovaj datum mnogima ostati u lepom sećanju."

Izvor: B92

Petak, 17.10.2014.

08:58

Default images

"29. oktobra, sada već veoma davne 1999. godine, počeo je sa radom Benchmark sajt. Nastao kao želja entuzijasta da i na domaćem WEB-u zaživi sajt koji će se baviti (u to vreme) prvenstveno hardverom i novitetima vezanim za novitete iz te industrije, kroz godine se Benchmark transformisao u medij koji za cilj ima da bude raznovrstan, i lako razumljiv svima. Jer, tehnologija više nije privilegija odabranih, niti privilegija onih koji se busaju u grudi da sve znaju: tehnologija je danas svima dostupna, njom se koriste svi, bez obzira na godine i posebna interesovanja.

Napornim radom svih onih koji su u prethodnih 15 godina činili Benchmark, sajt je prebrodio sve promene na domaćem turbulentnom tržištu, odolevši svim izazovima i nedaćama sa kojima se suočavao. Nije lako na domaćem WEB-u ostati i opstati: pravi biznis na WEB-u se ipak pravi van granica naše zemlje. Pa ipak, smogli smo snage da i dalje o(p)stanemo i budemo uspešni: i kada danas pokušate da se prisetite, koje ste to domaće sajtove posećivali te davne 1999. godine a da i danas nešto znače na domaćem WEB-u, teško da ćete se setiti nekoga osim par sajtova, među kojima je i Benchmark. I što se samog IT biznisa u Srbiji tiče, verujete li da i dan danas radi svega par kompanija koje su postojale i tih godina. Kompletna slika domaćeg IT-a se u ovih deceniju i po promenila: mnoga velika imena srpskog IT biznisa danas su deo prošlosti.

Za petnaestak dana slavimo petnaesti rođendan: sa namerom da i čitaocima bez kojih Benchmark danas ne bi bio to što jeste ovaj dan ulepšamo i učinimo posebnim, pokrećemo veliku nagradnu igru. Da možemo, nagradili bi svakoga od vas ponaosob za svu podršku našem radu u prethodnih 15 godina: naravno, to je nemoguće, ali potrudili smo se da izvesnom broju najsrećnijih, ovaj dan ostane kao lepa uspomena i poklon koji će pamtiti. Barem ponekad, kada neki od vas uključe novi televizor, sednu za računar ili uključe telefon ili tablet - nadamo se da će se setiti Benchmarka."

Nagradna anketa - šta smo zamislili?

Zamislili smo da se malo igramo, da nešto saznamo, odgovorimo na, nadamo se zanimljiva ali i vrlo jednostavna pitanja. Želimo da se pri tome upoznate sa delovima Benchmarka koje možda niste do sada otkrili, želimo da saznate nešto više o onima koji su ovu nagradnu igru podržali i omogućili najsrećnijima da dobiju izuzetno vredne nagrade. Koliko god vas ponekad reklamne poruke iritirale, morate biti svesni da bez podrške proizvođača nema nijednog uspešnog sajta na svetu, pa ni Benchmarka.

Prava adresa od koje sve počinje kada su odgovori u nagradnoj anketi u pitanju je www.benchmark.rs/proizvodjaci

Od ove adrese sve kreće...na nekim od ovih strana nalaze se odgovori na sva vaša pitanja, samo ih treba potražiti. Nije teško, ne treba da se mučite, samo malo da se potrudite. Za svaki slučaj, tu je i search opcija: svi odgovori se nalaze na Benchmark sajtu i do njih je više nego jednostavno doći. Verujemo da je nagradni fond vredan vaših potrošenih petanestak minuta...

Nagradna anketa traje do 27. oktobra 2014. u 23:59 - anketu tada zatvaramo. 29. oktobra proglasićemo dobitnike izvlačenjem brojeva preko www.random.org adrese. Nakon izvučenog broja, vrši se pregled tačnih odgovora i dobitnici se verifikuju.

Nagrade

Ovo je nagradna igra sa najvećim brojem nagrada na Benchmarku - ikada. Partneri našeg sajta su se zaista odazvali našem pozivu na fantastičan način i od srca im na tome zahvaljujemo. Na narednim stranicama ovog članka možete pronaći sve o nagradama kojima ćemo nagraditi najsrećnije čitaoce Benchmarka; Ukoliko želite da preskočite ove informacije, nagradnu anketu može popuniti ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: